hits

HÅRFARGER

        Det er sikkert ikke bare jeg som elsker å farge håret, jeg har hatt mye mellom svart og hvit fra 7. Klasse på barneskolen.   Når jeg først begynte å farge håret var etter min bestemor gikk bort fra oss, når hun var i livet ville hun ikke at jeg skulle farge håret mitt blondt noe jeg ville.   Hun var frisør så jeg hadde ingen rett på hvilken farge jeg skulle ha, hun brukte spray farge i panneluggen på alle oss når vi var liten.   Men uansett etter hennes bortgang så farget jeg håret mitt blondt, en dag da jeg kjedet meg i klassen på barneskolen så begynte jeg å tegne håret mitt rødt med sprittusj, hehe!   Så da fargen mamma håret mitt rødt, noe av det styggeste på meg jeg noen sinne har sett.   Etter det så ble det lysebrunt, til jeg farget håret blondt igjen.  En venninne og jeg tok spray farge å farget håret grønt som dere kan se på et bilde, vakkert?   Haha, etterhvert så farget jeg håret brun igjen for å så gå til blondt noe jeg alltid havner tilbake til vell og merke.


     Etter noen måneder med både blondt og brunt farget jeg håret nesten helt hvitt fordi jeg skulle ha turkis på litt av siden som dere også ser på det ene bilde øverst til venstre, etter å hatt dette i noen uker så gikk fargen bort men det som var greia var at håret mitt var så slitt etter all den bleikingen jeg gjorde, så når jeg dro til Tyrkia så farget jeg håret lysebrunt for at det ikke skulle se så slitt ut å jeg fikk streng beskje om at jeg måtte la håret hvile ihvertfall 2 år men så ville jeg ha lengre hår så de satt 250 sånne knotter med hår i hodebunn min, noe som tok en evighet å ta ut.  Så etter 2 år så farget jeg håret blondt å så mørkebrunt over, noe som jeg har den dag i dag.   Også hadde jeg veldig kort hår å det vokste ikke i det hele tatt, men etter jeg sluttet med extensions så begynte håret mitt å vokse.  

     Jeg klipte meg helt til skuldrene når jeg begynte på folkehøgskole og etter 10 måneder hadde håret mitt vokst kjempe fort, jeg hadde hår til midt på ryggen uten å klippe meg på 10 måneder.   Så nå når jeg klipper meg så vokser det ca 5-10 cm på bare en måned, så nå har jeg hår til litt lengre enn midt på ryggen.   Noe jeg elsker så er det håret mitt, jeg tenker liksom tilbake på at jeg kunne ha fått så langt hår hadde jeg ikke brukt extensions så det er jeg glad for at jeg sluttet med siden det slit ekstremt på håret.   Også har jeg olje i håret for at det skal bli glatt og fint.


♦ Har du farget håret ditt i mange forskjellige farger?

♦ Bruker du noe form for hår produkter?  Klem ♥

2 kommentarer

19.06.2017 kl.12:35

Jeg har bleika håre mitt mye.. jeg var ganske så tynn i håre for jeg måte tynne det ut.

Var ganske langt men så farga jeg det så mye at det vart fort kort..

No har jeg avlangt å er ikke fornøyd med håre.. Vil farge det men trur ikke det er lurt..

Men det er utrolig heldi som har et hår så vokser så fort. Du har en utrolig fin hårfarge med :)

Vanja-Isabell Karlsen Aronsen

19.06.2017 kl.13:06

Anonym: Du må bare la håret hvile enten i 1 eller 2 år, var det jeg gjorde! :)
Tusen Takk! :D

Skriv en ny kommentar